Poslovni copywriter – Seduce Najbolji One.or Else!

Posted on Posted in دسته‌بندی نشده

Napisala je 10 članaka za njen blog i članak, a rezultat je promatranje prometa. Inicijalno je zeznula web stranicu i slučajno je izbrisala dio popisa “zainteresiranih vodi” koju je sagradila, ali sada ima popis potencijalnih kupaca i imat će dobro povezano s onim što bi trebalo završiti.

Dakle, može postojati nekoliko tehnika za definiranje idealnog. S lakoćom da se proda, kako bi se zaradio najviše novca, zaradio najviše novca koristeći manje vremena, ili potrošača ili prospecta koji bi uputili dosta novih kupaca, a istodobno smanjivši svoje vrijeme, plaćeni promet. biti među najboljima, ali ipak, vaša definicija može biti drugačija.

Film Golden Goose koji je popločio značilo je za veliki broj ružnih patki, morate priznati da je “starac koji svira mrtav u podu obično glavni” otkrivenje je bacio curveball na mnoge publike.

Kad ga čuje, Clint mu prikaže dokument koji je na mobitelu koji je Cutter poslao. Pita Rexa da li ga potpiše, a Rex mu kaže da nije bitno jer je spreman ratiti se ok, dovoljno zavaravajući. “Nikad se nisam mogao pregovarati s Gigijevom dušom.” Rex govori klint dok Viki koncentrira tenisice Golden Goose. Kaže Clintu da će on i Shane otići van i pita Vikija mogu li se vratiti u kočiju svoju kuću? Počne odlaziti i Viki drži dah dok ga klint naziva da se vrati. Kaže mu da želi da njegov sin i unuk bude u Asinom domu. On će platiti stalno održavanje. Clint i njegov sin rukuje i Rex će otići. Viki zagrljaji stisnuti se i presretan svojim ranim koracima koje je poduzimao prema svome sinu.

No, šanse su, vlasnik ključnog apetita kojeg oglašavate, ima obrazac za prijavu koji samo čeka da dohvati ime i adresu e-pošte posjetitelja, a on (ili ona) će ratiti i prodati.

Zato najprije podučavam prodaju i koncentriramo se na prehrambenu industriju da odgodi ovo iskustvo za novu osobu dok ne dobiju iskustvo, uspjeh i povjerenje koje ih priprema za obavljanje tog susreta. Veći distributer neće samo reći da rade isto kao i loše iskustvo prijatelja ili rođaka, a mogu je i prikazati i Zlatno Goose Shop.

Akcija određuje koliko novca vam je potrebna godišnje životni stil vašeg životnog stila. Da biste ovaj iznos iznosili, napišite ukupni iznos potreban godišnje i dodajte 50% za inflaciju i poreze. Kao primjer ako trebate imati $ 100k godišnje, vaš broj može biti $ 150k.