Poslovni copywriter – zavođenje ispravan Jedan ili drugi!

Posted on Posted in دسته‌بندی نشده

Napisala je 10 članaka za njen blog i članak, a rezultat je promatranje prometa. U početku je zeznula web stranicu i slučajno je izbrisala dio popisa “zainteresiranih vodi” koju je sagradila, ali ona sada ima popis izgleda i dobiva dobro što bi trebalo biti učinkovito.

akle, moglo bi postojati nekoliko tehnika za definiranje idealnog. Svaki put od lakog prodaje, kako bi se dobio najviše novca, kako bi vam zaradio najviše novca manje vremena, ili kupca ili perspektivu koji bi uputio na tisuće novih kupaca, a istodobno smanjivši vaše vrijeme, konačni je jedan od ajboljih, ali ipak, vaša definicija u poziciji da se razlikuje.

Film Golden Goose koji je popločio metodu za cijelu ružnu patka, posjedujući priznanje da je “starac koji igra mrtav na podu apsolutno glavni”, otkrivenje je bacalo krivulju mnogim publikama.

Kad ga čuje, Clint mu pokazuje dokument koji je imao na telefonu, a Cutter ga je poslao. Pita Rexa da li ga potpiše, a Rex mu kaže da tražiš jer je spreman dopustiti da se vratim puno. “Nikada se nisam mogao pregovarati s Gigijinim namjerama.” Rex kaže klint dok Viki sluša tenisice Golden Goose. Kaže Clintu da će on i Shane krenuti van i pita Viki ako se presele u kola za prijevoz? Počne odlaziti, a Viki drži dah dok ga klint zove da se vrati. Kaže mu da želi da njegov sin i unuk ostanu u Asinom domu. Gotovo će platiti održavanje. Clint i njegov sin rukuje i Rex će otići. Viki zagrljaji i uživa u vašim prvim koracima razvijenim prema sinu.

No, šanse su da vlasnik proizvoda ili usluge koju promovirate čini veliki obrazac za prijavu koji samo čeka da dohvatiti ime i adresu e-pošte posjetitelja, a on (ili ona) će naknadno i rezultirati prodajom.

Zato najprije podučavam prodaja i usredotočim se na hladno prodaju kako bi odgodili ovo iskustvo za novu osobu sve dok ne budu imali iskustva, uspjeh i povjerenje koje ih priprema za obavljanje tog susreta. Vaš novi distributer neće samo reći da rade drukčiji od lošeg iskustva prijatelja ili rođaka, a oni su u stanju prikazati je zapravo Zlatno Goose Shop.

Akcija određuje koliko novca vam je potrebna godišnje životni životni stil koji želite. Da biste ovaj iznos iznosili, napišite ukupni iznos koji biste trebali godišnje i dodajte 50% za inflaciju i poreze. Na primjer, ako će vam trebati $ 100k / godišnje, broj bi bio $ 150k.